Groen afvallen

Groen afvallen

tips over snel afvallen en een gezond lijf

Mijn verhaal over snel afvallen

Hoe kan ik snel afvallen? Welk dieet past het beste bij mij? Wat is een keto- of koolhydraatarm dieet eigenlijk? Dit zijn allemaal vragen waarvan ik het antwoord een paar jaar geleden ook niet op wist. Nu deel ik graag al mijn tips en trics over snel afvallen, gezond eten en jouw dieet keuze.

Waarom ik snel wilde afvallen?

Het is niet dat ik echt overgewicht had of niet blij was met mijn lichaam, nee totaal niet zelfs. Het ging erom hoe ik mezelf voelde. Duf, sloom, somber en vaak ook energieloos. En dan? Dan kom je op zo’n punt dat je dat helemaal zat bent. Ik ging op zoek wat ik hier aan kon doen. Er gingen zoveel vragen door mijn hoofd. Rustig schreef ik deze allemaal op en ging ik opzoek naar antwoorden.

Hoe krijg ik meer energie? Hoe verlies ik snel wat kilo’s? Waarom voel ik me zo duf? En nu, een paar jaar later, voel ik me fit, heb ik veel energie en ben ik super tevreden met mijn lijf.

Hoe het snel afvallen mij is gelukt?

Ik moet zeggen dat ook dit niet vlekkeloos ging. Er zijn zoveel verschillende manieren om dit aan te pakken. De ene website zegt dat je supplementen moet slikken, de ander zegt “GO vegan”, dan staat er stop met suikers en weer een ander zegt ga lekker smoothies maken. Ik had totaal geen idee wat ik nu moest. En drie keer raden wat ik heb gedaan? Gewoon alles proberen. Ja echt alles. En nou dat heeft in ieder geval zijn vruchten afgeworpen. En die, die deel ik graag met jou!

En nu?

Nu hoop ik jou te kunnen helpen met het snel afvallen en gezond eten door mijn ervaringen en tips met jullie delen. Ik zal ook eerlijk zijn over wat ik minder vond aan een dieet, want nee, niet alles kan natuurlijk werken. Ik hoop dat je het dieet vind dat bij jou past en dat ik jou verder kan helpen!

Liefs,