5 kilo kwijtraken en van jouw cellulitis af? Lees dan mijn tips over snel afvallen en gezond eten!

Snel afvallen is niet voor iedereen weggelegd, soms doe je zo zo zo hard je best en toch lukt het niet.. Bij anderen is het alsof de kilo’s er letterlijk nooit aan komen of er zomaar afvliegen. Dit laat wel zien dat elk lichaam anders is. Ik help jou graag om de juiste manier te vinden in snel afvallen en gezond eten.

Wraps met kip mais tomaat en rucola

Heerlijke wraps met kip, mais, tomaatjes, rucola, komkommer en kruidenkaas

Mijn tips over snel afvallen en gezond eten

Ik zal je mijn tips en trucs vertellen over snel afvallen en gezond eten. Dit aan de hand van de verschillende diëten die ik heb gevolgd. Hiermee kan ik je garanderen dat je binnen twee weken tot wel 5 kilo kwijt kan raken!!! Dit kan door een van de volgende diëten te volgen, klik erop om op de juiste pagina te komen:

Klik op het dieet waarvan jij denkt; ja dit past bij mij! Mocht je het echt niet weten? Check ze dan gewoon allemaal. Op elke pagina leg ik jou uit hoe je snel je kilo’s kwijt kan raken. Ik zal je ook mijn tips delen, want de beste manier om snel af te vallen is een combinatie van deze drie diëten samen.

Mijn tips om van jouw cellulitis af te komen

Daarnaast vertel ik je ook graag hoe je van jouw cellulitis afkomt, namelijk door je lichaam te detoxen! En geloof me, met deze dagelijkse tips ben jij zo van je cellulitis af.

  • Dagelijks een groene smoothie
  • Thee, koffie en olijfolie
  • De gouden tip tegen cellulitis is dus de olijfolie in combinatie met koffieprut. Je begint met het scrubben met koffieprut, hierna smeer je je cellulitis in met olijfolie. In olijfolie zitten hele voedzame stoffen in die goed werken tegen cellulitis.

Ik zal binnenkort een stukje schrijven met daarin alle tips om van jouw cellulitis af te komen.

Check hieronder mijn laatste tips en recepten!