Groen afvallen

Groen afvallen

tips over snel afvallen en een gezond lijf

Snel afvallen door intermittent fasting

Wat is Intermittent Fasting?

Allereerst wil ik zeggen dat afvallen door intermittent Fasting eigenlijk geen dieet genoemd kan worden. Je mag namelijk eten en drinken wat je wilt, alleen niet wanneer jij wilt.. Hoe fijn klinkt dat? Je bent dus niet het Sjaakie van de groep die geen stukje taart mee eet of geen wijntje neemt tijdens de lunch. Intermittent fasting heeft veel positieve side-effects.

Naast dat je kilo’s verliest verkleint het de kans op hart- en vaatziektes, verbetert het je bloedsuikerspiegel en verkleint het de kans op ouderdomsziektes als; parkinson, dementie en beroertes.

Geen enkele reden om dit dus niet te proberen! Hieronder leg ik je uit hoe je kan afvallen door intermittent fasting!

Hoe werkt Intermittent Fasting?

Intermittend Fasting wil zeggen dat je een aantal uur van de dag eet en de overige uren vast je. Het bekendste schema wat hiervoor wordt gebruikt is het 16/8 schema. 16 uur vasten en 8 uur eten. Nu denk je vast; hoe dan?! Nou easy, je vast automatisch als je slaapt natuurlijk en verder doe je het op goed doorzettingsvermogen. Het schema wat ik gebruik is van 12.00 uur tot 20.00 uur eten, je kan dit bijvoorbeeld ook doen van 11.00 uur tot 19.00 uur, en daarna eet ik niets meer! Je kan natuurlijk wel gewoon water, koffie en thee drinken. Je leest het inderdaad goed, vanaf 12.00 uur.. dat betekend; geen ontbijt voor jou meer. In het begin moest ik hier even aan wennen, maar hier ben je echt zo aan gewend. Ohja, de mythes dat je dan futloos bent en dat je geen energie hebt zijn helemaal niet waar! Sterker nog; als je sport op een lege maag zit je meteen in de vetverbranding! Doei, doei kilo’s!

TIP: Afvallen door intermittent fasting gaat sneller als je koolhydraatarm eet!

Val ik meteen af door Intermittent Fasting?

Ligt eraan, het is natuurlijk niet zo dat jij kilo’s verliest als je, in die uren dat je wel mag eten, naar de MC Donalds gaat elke dag. Helaas. Maaar; in combinatie met gezond eten is Intermittent Fasting een echte aanrader en vliegen de kilo’s eraf. Afvallen door intermittent fasting is dus zeker mogelijk! En snel ook!!

Door onderstaand boek verloor ik 4 kilo in twee weken! Intermitent Fasting; in vierwerken fitter, gezonder en slanker door periodiek vasten. KLIK HIERONDER EN BESTEL ‘M SNEL!

Intermittent fasting: In 4 weken fitter, gezonder en slanker door periodiek vasten

Ik zal hieronder mijn schema toelichten. Dit heb ik natuurlijk niet allemaal zelf verzonnen dus ik zal mijn gouden tips ook met je delen.

Groene smoothie recept tegen cellulitis. Deze smoothie zorgt voor een goede detox van je lichaam en helpt met afvallen door intermittent fasting.

12.00 uur ontbijt – Ik begin de dag met een groene smoothie. Waarom een groene? Omdat dit gelijk een detox is en dat betekend; goed tegen de cellulitis!! Daarnaast is bijvoorbeeld rauwe courgette ook heel erg gezond en je proeft er niets van.

Lees hier alle lekkere smoothie recepten die ik heb gebruikt!

15.00 uur lunch – Rond drie uur neem ik altijd een kleine lunch. Meestal is dit een wrap met gerookte kipfilet, avocado en komkommer. Je kan ook, als je genoeg eiwitten wilt eten twee gekookte eieren nemen op een rijstwafel. Tip: avocado maakt dit helemaal af!

17.30 uur avondeten – Tegenwoordig ben ik trotste abbonee van HelloFresh. Je hoort vaak dat het heel duur is en dat je ergens aan vast zit. Geloof me, dit is helemaal niet waar. Er zijn altijd korting vouchers beschikbaar en je krijgt, als je HelloFresh deelt met jouw vrienden, sowieso al veel korting. En; wanneer jij wilt pauzeer of stop je je abonnement gewoon. Een echte top aan HelloFresh is dat je zelf je maatlijden kiest. Je kan precies zien hoeveel calorieën er in een maaltijd zitten en je zorgt er voor dat je gevarieerd eet. Een echte aanrader dus!! Gerechten die ik dan zowel maak: pasta’s, rijstgerechten, veel kipgerechten, salades, etc.

Klik hier voor jouw persoonlijke korting bij HelloFresh

19.30 uur snack – als ik wel nog een beetje honger heb rond deze tijd neem ik meestal een kleine snack. Dit zijn meestal wat noten of een stuk fruit. Heel af en toe neem ik lekker een cracker met wat pindakaas, heerlijk vind ik dat!